Pečení

Zvěřinové karbanátky s cuketou

Mletou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou neoloupanou cuketu, v mléce namočené pečivo, vejce, koření a hladkou mouku (podle potřeby přidáme více). Směs dobře vymícháme.

Suroviny

500 g mleté zvěřiny (může být i směs více druhů)
500 g cukety
100 g hladké mouky
100 ml mléka
3 vejce
2 stroužky česneku
1 celozrnná houska
1 lžička drceného kmínu
2 lžičky sušené majoránky
mletý černý pepř
sůl
kukuřičné lupínky na obalování

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Další recepty

Mufloní hřbet na hřibech s rajčaty

Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme, posypeme jemně podrceným novým kořením a bobkovým listem.