Dušení

Srnčí kýta na zelenině

V hrnci na oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli. Vložíme naklepané, opepřené a osolené plátky srnčí kýty potřené hořčicí a orestujeme je z obou stran, aby se zvěřina „zatáhla“.

Suroviny

4 - 6 silnějších plátků srnčí kýty
sáček mražené zeleniny se žampiony
sklenice zeleninové směsi Moravanka
100 g kečupu
1 cibule
lžíce plnotučné hořčice
olej
mletý pepř
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Další recepty

Srnčí ragú

V kastrolu na oleji s máslem osmahneme dorůžova kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky.

Srnčí hřbet na jalovci s jablečným čatní

Důkladně odblaněný srnčí hřbet osušíme papírovou utěrkou, potřeme olivovým olejem, posypeme směsí čerstvě podrcených jalovčinek, pepře a soli a směs do zvěřiny dobře vetřeme. Okořeněnou zvěřinu necháme v pokojové teplotě 20 minut odležet.