Grill

Salát s grilovaným srnčím hřbetem

Všechny suroviny na marinádu dáme do misky a metličkou prošleháme, až se cukr rozpustí; polovinu marinády si odložíme na salát.

Suroviny

600 g srnčího hřbetu bez kosti

Na marinádu

3 lžíce olivového oleje
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce sladké chilli omáčky
lžíce třtinového cukru
lžíce čerstvé limetkové šťávy
lžička najemno nastrouhaného zázvoru

Na salát

400 g polníčku
100 g cherry rajčat
1 červená cibule

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Pečená svíčková

Naloženou a odleženou zvěřinu dáme se zeleninou, kořením a máslem dusit – podléváme vodou. Nakonec osmahneme zvěřinu bez pokličky do červena. Měkkou vyjmeme a rozdělíme na díly. Vyjmeme koření a omáčku rozmixujeme. Zalijeme smetanou s moukou a povaříme.