PečeníDušení

Daňčí ragú s chilli fazolemi

Odblaněnou a dobře očištěnou zvěřinu nakrájíme na větší kostky a obalíme v hladké mouce. V kastrolu rozškvaříme slaninu s olejem, přisypeme nasekanou cibuli a lehce opečeme.

Suroviny

700 g daňčího masa na guláš
2 plechovky červených fazolí ve slaném nálevu
50 g slaniny
2 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
2 lžíce oleje
2 lžičky oregana
lžička sladké mleté papriky
1/2 lžičky kmínu
hladká mouka
mletý pepř
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Zvěřinové karbanátky s cuketou

Mletou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou neoloupanou cuketu, v mléce namočené pečivo, vejce, koření a hladkou mouku (podle potřeby přidáme více). Směs dobře vymícháme.