VařeníPečení

Vydatný mufloní guláš s hrubozrnnou hořčicí

Zvěřinu na guláš pokrájíme na velké kostky, osolíme, posypeme kořením na guláš a obalíme v hladké mouce.

Suroviny

1,2 kg mufloní zvěřiny na guláš
600 g malých brambor
4 velké mrkve
4 stonky řapíkatého celeru
4 stroužky česneku
1 velká cibule
800 ml zvěřinového vývaru
300 ml suchého červeného vína
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce hrubozrnné hořčice
koření na guláš Šmidrkal
3 lžíce hladké mouky
lžíce třtinového cukru
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Dušená mufloní plec s klobásou

Odblaněnou mufloní plec rozdělíme na osm porcí, osolíme, opepříme, vetřeme mleté jalovčinky a vložíme do misky. Pokropíme citronovou šťávou a necháme v chladu několik hodin rozležet.

Sváteční dančí pečeně

Očištěný a odblaněný dančí hřbet prošpikujeme klínky slaniny obalenými v drcených jalovčinkách a tymiánu. Osolíme, opepříme, posypeme zbylými jalovčinkami a tymiánem a necháme v chladu rozležet.