Vaření

Srnčí ragú

V kastrolu na oleji s máslem osmahneme dorůžova kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky.

Suroviny

600 g srnčího masa na guláš
150 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
1 cibule
1 citron
8 lžic strouhaného perníku
250 ml červeného vína
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
2 lžíce švestkových povidel
1 lžíce krystalového cukru
1 lžíce oloupaných mandlí
drcené divoké koření
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Velikonoční kýta z divočáka s jarní zeleninou

Kýtu s kostí hustě protkneme stroužky česneku a klínky anglické slaniny, potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, vložíme do velkého pekáče, poklademe snítkami rozmarýnu, obložíme cibulí pokrájenou na měsíčky, podlijeme bílým vínem, zakryjeme poklicí a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme asi 2 hodiny doměkka. Během pečení přeléváme výpekem.