PečeníGrill

Salát s grilovaným hřbetem z divočáka, hruškami a vlašskými ořechy

Do misky dáme jogurt, prolisovaný česnek, olivový olej a hořčici a metličkou prošleháme dohladka. Dochutíme citronovou šťávou, cukrem a solí, odložíme do chladničky.

Suroviny

500 g hřbetu z divočáka bez kosti
2 hrušky
150 g jader vlašských ořechů
200 g směsi listových salátů
100 g rukoly
olivový olej
směs koření Šmidrkal na pikantní steak
sůl

Na dresink

100 g řeckého jogurtu
stroužek česneku
lžíce olivového oleje
2 lžičky medové hořčice
čerstvá citronová šťáva
třtinový cukr
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Další recepty

Daňčí guláš s dýní

Daňčí plec důkladně odblaníme a nakrájíme na větší kostky. Vložíme do misky, posypeme kořením, osolíme, promícháme a odložíme stranou. Dýni neloupeme, jen ji zbavíme stopky, rozpůlíme, lžící vydlabeme měkkou dužninu se semínky a pevnou dužninu nakrájíme na menší kostky.

Zvěřinová sekaná I.

Zvěřinu i bůček nakrájíme na kostky a v mlýnku na maso umeleme najemno. Umletou směs dáme do mísy a spolu s vejcem buď ručně, nebo hnětačem dobře vymícháme.