DušeníGulášeOmáčky

Pikantní jelení gulášek

Zvěřinu nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na sádle rozškvaříme slaninu nakrájenou na drobné kostičky, přidáme nakrájené bílé cibule a necháme zesklovatět. Poté vložíme zvěřinu a ještě chvíli mícháme a opékáme.

Suroviny

600 g jeleního masa na guláš
50 g slaniny
20 g sádla
3 bílé cibule
1 červená cibule
2 syrové barevné papriky
2 lžíce pikantního kečupu
lžíce hladké mouky
lžička sladké nebo pálivé papriky
lžička sušeného tymiánu
mletý pepř
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Daňčí na kari s fíky

Cibuli, česnek a zázvor pokrájené nadrobno zpěníme na oleji. Přidáme zvěřinu nakrájenou na kostky, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran.