Pečení

Koule z daňčí zvěřiny s ořechy

Daňčí zvěřinu odblaníme, nakrájíme na kostky a společně se slaninou, cibulí, česnekem a paprikou umeleme v mlýnku na maso.

Suroviny

500 g dančí maso na guláš
100 g slaniny
70 g jader vlašských ořechů
1 velká cibule
2 stroužky česneku
1/2 syrové červené masité papriky
zelená petrželka
100 ml bílého vína
3 lžíce oleje
hrnek kukuřičných lupínků
strouhanka
lžička citronové kůry
drcený pepř
chilli koření
lžička oregana
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Daňčí ragú s chilli fazolemi

Odblaněnou a dobře očištěnou zvěřinu nakrájíme na větší kostky a obalíme v hladké mouce. V kastrolu rozškvaříme slaninu s olejem, přisypeme nasekanou cibuli a lehce opečeme.