Pečení

Kostky z divočáka na česneku

Bok z divočáka pokrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, posypeme divokým kořením, přidáme prolisovaný česnek a promícháme.

Suroviny

1 kg boku z divočáka bez kosti
2 cibule
4 velké stroužky česneku
3 lžíce sádla
2 rovné lžíce nahrubo podrceného divokého koření (jalovec, nové koření, černý pepř, bobkový list)
sůl
zvěřinový vývar

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Další recepty

Mufloní hřbet na hřibech s rajčaty

Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, druhou půlku velmi jemně nasekáme. Očištěný a odblaněný mufloní hřbet prošpikujeme klínky slaniny a čtvrtkami stroužků česneku, opepříme, osolíme, posypeme jemně podrceným novým kořením a bobkovým listem.