PečeníGrill

Grilovaný daňčí hřbet s avokádovým dipem

Všechny suroviny na dip kromě pepře a soli dáme do úzké vysoké nádoby a tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka. Dochutíme pepřem a solí a uložíme do chladničky.

Suroviny

700 g daňčího hřbetu bez kosti
2 lžíce olivového oleje
koření Šmidrkal na pikantní steak
sůl

Na avokádový dip

1 zralé avokádo
100 g zakysané smetany
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce čerstvé limetkové šťávy
stroužek česneku
velká hrst natě plocholisté petržele
bílý mletý pepř
sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Pikantní jelení gulášek

Zvěřinu nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na sádle rozškvaříme slaninu nakrájenou na drobné kostičky, přidáme nakrájené bílé cibule a necháme zesklovatět. Poté vložíme zvěřinu a ještě chvíli mícháme a opékáme.