Grill

Grilovaná srnčí panenka

Olej smícháme s citronovou šťávou, worcesterem, podrceným jalovcem, pepřem a solí. Srnčí panenky opatrně odblaníme, osušíme a vložíme do marinády.

Suroviny

4 kusy srnčí panenské svíčkové
3 lžíce oleje
lžíce citronové šťávy
4 kapky worcesterové omáčky
větvička čerstvého rozmarýnu
8 jalovčinek
drcený barevný pepř a sůl

Perfektně očištěnou a lahodnou zvěřinu vám rádi nabídneme na našem eshopu.

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Plátky z kýty z divočáka s restovanou paprikou

Odblaněnou kýtu z divočáka nakrájíme na silnější plátky, přes fólii naklepeme, posypeme kořením, osolíme a odložíme stranou. Ve velké hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme okořeněné plátky, opékáme z každé strany asi 2 až 3 minuty a odložíme je stranou.