GrillSteaky

Divoké steaky

Maso nakrájíme, naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Do misky rozklepneme vejce a přidáme ostatní ingredience, vše zamícháme. Maso naložíme na 24 hodin do připravené směsi.

Suroviny

1 kg hřbet nebo kýta – lze použít srnec, daněk, jelen nebo divočák
3 až 4 vejce
1 lžíce plnotučné
1 lžíce kremžské hořčice
1 dcl oleje
6 stroužků česneku
1 lžička cukru
sůl
pepř
2 lžíce grilovacího koření
2 lžíce sójové omáčky

Koření a víno k tomuto receptu

Další recepty

Zvěřinové karbanátky s cuketou

Mletou zvěřinu vložíme do mísy, osolíme, přidáme nahrubo nastrouhanou neoloupanou cuketu, v mléce namočené pečivo, vejce, koření a hladkou mouku (podle potřeby přidáme více). Směs dobře vymícháme.